..
..
Idézetek
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Gabrielle szájából

HARMADIK ÉVAD

"Hello! Pia van és nem is szóltok?"

"Utálom az életem.-Lynette. Tudom nem cserélnék veled semmi pénzért.-Gaby"

"Mi ez az elcseszett Noé bárkája?"

 

A jó barátok egy megaláztatás után kerülik egymást. A legjobb barátok úgy tesznek, mintha semmi sem tötént volna.”

 • „Nem egyezkedünk a méhemen!”
 • „Sokszor voltam csóró életem során, de sosem voltam még szegény. Mert a szegénység elmeállapot.”
 • „Tudod, mennyire unatkoztam ma? Ilyen közel jártam ahhoz, hogy takarítani kezdjek!”
 • „Az Isten szerelmére, Bree! Nő vagy. Manipuláld őt. Ez a dolgunk.”
 • „Van ez az űr az életemben, amit nem tudok kitölteni vásárlással.”
 •  
  Susan szájából

  HARMADIK ÉVAD

  "-Hogy áll a dolog Mike-kal?- Ian

   -Lassan haladgat. Hosszú folyamat ez.- Susan

   -És az a szőke nőci, aki mindennap bejár hozzá szintén a folyamat része? -Ian

   -Edie? Ő csak egy szomszéd. Összeköti a látogatást a Hepetitis C kezeléssel. -Susan"

  "Mennem kell. Vacsit főzni Julie-nak.... Á. Mit vacakolok én? 16 éves.. Ha eddig nem tanult meg enni adni magának sose fog."

  "-Hol is tartottunk? -Susan

   -Hogy hogyan nyírhatnád ki Edie-t anélkül, hogy sittre vágnának.-Lynette

   -Igen. Bárcsak itt lenne Paul Young. Ő bezzeg tudná.- Susan"

   

   

  "Susan bejöhetek?-Ian. Kuncsafttal vagyok húzz sorszámot.-Susan"'

   

   

  Azt hiszem kihívó vagyok - a sorsot hívom ki magam ellen."

 • "Dühös vagyok, mert nagyon kedvellek, anélkül, hogy bármit is tudnék rólad."
 • "Ez a ruha így is felcsúszik. Ha jobban sietnék, mindenkinek boldog Valentin napot csinálnék."
 • "Edie 17:45-re ígérte magát, ami azt jelenti, hogy a mellei 17:30-ra érkeznek – tehát én becélozom az öt órát."
 •  
  Lynette szájából

  HARMADIK ÉVAD

  "Megfűztem Mrs. McClusky-t, őrizze a kölyköket, hogy ejtőzhessek egy kicsit régi barátnőmmel, Margaritával."

  "Magamnak kerestem a bajt. Azt mondtam Tomnak légy önálló. De igazából nem akarom. Azt akarom, hogy azt csinálja amit akar, ha az az, amit én akarok. Egy dög vagyok. Nagy D-vel"

  ELSŐ ÉVAD (2004-2005)

  • "Tom, az utolsó 'normális' verziónk miatt gyógyszerfüggő lettem. A 'normális' nagyon rossz terv."
  • "Tudod, a mi anyáink okosak voltak. Nem béreltek fel dadákat és nem tettek minket gyermekmegőrzőkbe, mert tudták, hogy ha így lett volna, rájöttünk volna hogy léteznek odakint más nők, akik jobb anyák náluk."
  • (Bree-hez): "Nincs kedved kávézni? Ücsörögni? Szidni a kölyköket?"

  MÁSODIK ÉVAD (2005-2006)

  • (Pathez, a mindeneshez a Palcher & Murphy cégnél): "Pat, nem látod, hogy épp túszul ejtettem egy gyereket? Majd visszahívom."
  • (Tomhoz a kórházban, Penny születése után /2004 – visszaemlékezés/ ): "Mindegyikük ajándék, ez igaz. De azt hiszem, nem bírnék el még több... ajándékot. Még több ajándék lehet, hogy az eszemet venné."
   
  Bree szájából

  HARMADIK ÉVAD

  "Jaj köszönöm drágám. De ha egy percig is azt hiszed, hogy egy asztalhoz ülök azzal a narkós szörnyeteggel, akkor elment az eszed."  

  "Orson ne kényszeríts választásra, mert őt választom. Mozdítsd a seggedet végre."

   

   

  • „Ismerős a kérdés, nem igaz? Hogy mennyit is akarunk tudni a szomszédunkról.”
  • „Csak azt mondom, hogy egyszer mind a ketten meghalunk, és a hátralévő időben – legyen az két nap vagy két évtized – azt hiszem, kedvesnek kellene lennünk egymáshoz.”
  • „A lányom azt tervezi, hogy felajánlja neked a szüzességét, én pedig jó néven venném, ha nem fogadnád el.”
  • „Rex sír miután elélvez.”
   
  Edie szájából

  HARMADIK ÉVAD

  *"Hogy alszol te el? - Susan

      Kérlek, hamarosan Mike alatt.- Edie"

  ELSŐ ÉVAD (2004-2005)

  • "A főnököd szerint egy csinibabával randizol. Az illetőnek szemüveg kéne."
  • "Gondolja, hogy be tudna ugrani este és... vetni egy pillantást a csöveimre?."
  • "Gyülölöm Susant Mayert. Ahányszor meglátom azokat a búbánatos bociszemeit, esküszöm az égre, meg tudnék fojtani egy tehenet!"
  • Naná, hogy hiszek az ördögben. Ingatlanban utazom."

  MÁSODIK ÉVAD (2005-2006)

  • Edie: "Én nem bízom a kedves nőkben."

  Lynette: "Nyugi, ők sem bíznak benned."

  • Susan: "Nem gyújtogathatod csak úgy fel más emberek házát!"

  Edie: "Te is felgyújtottad az enyémet! Lefeküdtél Karllal, elloptad tőlem Mike-ot - ez mesterhármas. Örülj, hogy a kocsidat meghagytam!

  • (Susannek) "Ha valami rossz történik velem, te mindig ott vagy a közelben."
   
  Az I. évad részeinek tartalmából

  1.rész: Végzetes csütörtök - október 26.

  Rettenetes esemény zökkenti ki a csendes külvárosi kis utca lakóit jól megszokott, nyugodt életükből... Mary Alice Young, a boldog feleség hírében álló nő egy szokványosnak induló reggelen, háziasszonyi teendői elvégzése után egész egyszerűen fejbe lövi magát. Barátnői, Susan, Bree, Lynette és Gabrielle értetlenül állnak a szörnyű tett előtt, s annak okaként családi titkot sejtenek.

  Az élet azonban nem áll meg a Lila Akác közben, Mary Alice temetése után minden visszatér a normál kerékvágásba. Vagyis majdnem minden... Bree férjének ugyanis elege lesz elviselhetetlenül tökéletes feleségéből, ezért válni akar. Susan pedig ostromolni kezdi az új és nagyon jóképű lakót, ám úgy tűnik, pechére vetélytársa is akad. Majd előkerül egy különös levél is, amely talán magyarázatot adhat Mary Alice halálára...

  2. rész: Óh, de lent a mélyben! - november 2.

  Zajlik az élet a Lila Akác közben...
  Gabriel kis híján lebukik Carlos előtt, amint a szokásos napi teendői között éppen a kertészfiúval enyeleg. Susan-nak végre sikerül kierőszakolnia egy vacsorameghívást Mike Delfino-tól, amire azonban Edie is meghívatja magát. Bree ellentmondást nem tűrően győzi meg a férjét, hogy a válás helyett inkább házassági tanácsadásra járjanak.

  Lynette idegei pedig lassanként felmondják a szolgálatot szeretett gyermekei miatt. Edie porig égett házából előkerül egy mérőedény, s Mrs. Huber már csak arra kíváncsi, hogy vajon kié lehet, ha nem a ház tulajdonosáé? Eközben a barátnők, Susan, Bree, Lynette és Gabriel nem tudják eldönteni, hogy mitévők legyenek a Mary-Alice holmijai között talált titokzatos levéllel.


  3. rész: Szép kis látvány - november 9.

  A barátnők úgy döntenek, hogy a közösen eltervezett nagy vacsorát az elhunyt Mary-Alice tiszteletére rendezik meg. A férjek között azonban az ötlet nem arat osztatlan sikert. Susan tisztázni szeretné Karl-lal, a volt férjével való vitás kapcsolatát, ezért arra ösztönzi, hogy kérjen tőle bocsánatot, amiért egy másik nő miatt elhagyta. Ám a találkozás kudarcba fullad, ráadásul Susan anyaszült meztelenül zárja ki magát a saját házából...

  S vajon lehet ennél még kínosabb helyzetbe kerülni? Igen, ha éppen Mike Delfino arra jár! Gabriel-t kilesi a szomszéd kislány, amint John-nal egymásnak esnek a Solis-házban. Ettől kezdve Ashley alattomos módon zsarolni kezdi a kétségbeesett nőt. A vacsora Van De Kamp-éknál kellemetlen véget ér, miközben a tóból előkerül a Paul által elrejtett titokzatos láda...

  4. rész: Ki ez a nő? - november 16.

  Valljuk csak be, a Lila Akác közben tényleg mindenkinek akad valami rejtegetni való szennyese!
  Bree a pszichiáterétől ellopott kazettát lejátssza a többieknek, amin Mary-Alice az őt folyton gyötrő szörnyű rémálmairól beszél. A Scavo-ikrekkel csak a gond van az iskolában, ezért Lynette úgy dönt, hogy szétválasztja őket és külön osztályba járnak majd. Mrs. Huber megfenyegeti Susan-t az összeégett mérőedénnyel, hogy szálljon le Mike Delfino-ról.

  Gabriel továbbra is a tűzzel játszik, s egy pár elhagyott zokni majdnem a vesztét okozza...Carlos gyanút fog, és szent meggyőződése, hogy csinos kis felesége megcsalja valakivel, a kérdés már csak az, hogy ki az az elvetemült alak. Bree saját magát is becsapja, amikor a gyerekeinek azt hazudja, hogy az apjuk egy váratlan üzleti út miatt van távol az otthonuktól. Paul eközben árulni kezdi a házukat...

  5. rész: Jöjj be, idegen! - november 23.

  Amikor Susan elvállalja, hogy vigyáz a szomszéd néni macskájára, előre sejthető, hogy az egyszerű feladat Susan közreműködésével csakis balul sülhet el. A baj pedig természetesen be is következik: Mrs. Lane házába betörnek! Egy gyanús csavarhúzó és néhány kihúzott fiók hatására a Lila Akác közben felforrósodik a hangulat, s a kis közösség máris éjjel-nappali őrjáratot szervez.

  Látogatóba érkezik Solis mama - a féltékeny Carlos megbízásából -, aki a nap minden egyes percében Gabriel sarkában van. A Scavo-szülők minden gondolatát az köti le, hogy az ikrek bekerülhessenek az egyik legelitebb magániskolába. Paul és Zack veszekedésétől hangos a környék minden este, ezért Bree a lányokkal közösen úgy dönt, hogy vacsorára hívja az anya nélkül maradt kamaszt. Zack különös kijelentését azonban még különösebb tett követi. Susan-t randira hívja Thomas rendőr, miközben Mike Delfino-ról megtudhatjuk, hogy piszkos dolgokban vesz részt...


  6. rész: Egy helyben toporogva - november 30.

  A békés kertváros valójában csatatér, a legkülönbözőbb házi háborúskodások helyszíne. Férjek csapnak össze feleségekkel, szülők vívnak meg gyermekeikkel, de a legvéresebb harcok általában asszonyok és anyósaik között dúlnak...

  Solis mama egyre biztosabb benne, hogy Gabriel megcsalja egy szem kisfiát, de továbbra sem jön rá, hogy kivel. Ráadásul Gabriel-nek egy ügyes tervvel már-már sikerül is eloszlatni Juanita kétségeit. A barátnőket nem hagyja nyugodni, hogy vajon hová tűntette el Zack-et az édesapja, ezért Susan úgy dönt - Julie segítségével - utánajár a dolognak. Lynette komoly harcba kezd a szülői munkaközösség oszlopos tagjával, akinek az iskolai előadásról - finoman szólva is - alternatív elképzelései vannak. Eközben Bree és Rex párterápiájában a szexuális problémák kerülnek felszínre...

  7. rész: Bármi megeshet! - december 7.

  Mozgalmas napjait éli az amúgy sem csendes kertvárosi utcácska... Paul minden gondolata a Mary-Alice halála napján érkezett levél körül forog, amikor is - a magánnyomozó segítségével - a levélpapír alapján sikerül is beazonosítani a feltételezett aljas szándékú zsarolót.
  A barátnőket eközben leginkább az foglalkoztatja, hogy ki is lehet az a Dana, Mary-Alice múltjából. Mrs. Huber-nek - igaz ugyan, hogy elég szokatlan módon -, de végre lehetősége adódik túlszárnyalni Bree régóta irigyelt, tökéletesen pompázó előkertjét. Gabriel féltékeny John-ra Danielle miatt, amikor is remek ötlete támad a lány "eltávolítására".

  Susan első igazi randija Mike-kal nem úgy sül el, ahogy azt eltervezte, a férfi váratlan látogatója, Kendra miatt. Susan olyannyira elkeseredik, hogy Mike újrahódításáért még Edie-vel is képes szövetkezni. A Van De Kamp szülők bejelentik a válást a gyerekeknek, ők pedig bejelentik, hogy az édesapjukhoz költöznek. A családi vita azonban súlyos következményekhez vezet... Eközben Lynette teljesen a tabletták hatása alá kerül és napról-napra rosszabbul néz ki. Solis mama vigyázó szemei a nap minden percében Gabriel-t követik, s miután az asszony rájött a hűtlen feleség titkára, már csak a döntő bizonyíték megszerzésére összpontosít, talán túlságosan is...


  8. rész: Bűnös - december 14.

  Andrew cserbenhagyásos gázolása, majd a nyomok gyors eltűntetése után összeül a családi kupaktanács Van De Kamp-éknél. Persze a döntést Bree hozza meg: az autótól meg kell szabadulniuk, méghozzá úgy, hogy ellopatják. Miközben az elgázolt Juanita kómában fekszik, a tragédia felelősei más-más okból érzik magukat kellemetlenül. John-t szörnyű lelki-ismeretfurdalás gyötri, Gabriel pedig a nap minden percében abban reménykedik, hogy mikor Solis mama egyszer magához tér, semmire sem emlékszik majd. Ám, aki valóban hibás, egy csepp megbánást sem tanúsít, s Bree egyre inkább azt érzi, hogy a fiának talán mégsem kellett volna megúsznia a felelősségre vonást.

  Susan csúnyán visszaél Mike bizalmával, amikor kutat nála, és a lebukása nemcsak roppant kínos, hanem nevetséges is. Lynette különféle stresszoldókat próbál ki - nem túl hatásosan -, amikor szinte az őrület határán teljesen kiborul. Paul és a magándetektív a nyilvánvaló zsaroló, Edie Britt eltávolítását tervezik, amikor is váratlan fordulat következik be az ügyben. Mrs. Huber elutazik...nagyon messzire!


  9. rész: Gyanakvó elmék - január 04.

  Gabriel - hogy a társadalom hasznos tagjává váljon - Solis mama kórházi ágyánál úgy dönt, megszervezi az Első Szent Szív Jótékonysági Divatgálát, s ezzel pénzt gyűjt a nővérlétszám bővítésére. Carlos üzleti ügyei ezzel szemben azonban nem mennek túl fényesen. A barátnők azon tanakodnak, hogy vajon hová tűnhetett el szó nélkül Mrs. Huber, miközben Paul azon mesterkedik, hogy minél mélyebbre juttassa őt...Kiderül, hogy Julie hetek óta Zack-kel levelezik, ráadásul amikor a fiú egész egyszerűen megszökik az elmegyógyintézetből, titokban a szobájában bújtatja. Lynette meggyőzi Tom-ot, hogy egy teljes állású dadára van szüksége, s hogy rátaláljon a legmegfelelőbb személyre még a marketing-menedzseri tapasztalatait is beveti. Susan rájön Gabriel és a "kis John" intim kapcsolatára, amiért rosszallását fejezi ki. Bree kiszagolja, hogy a fia rendszeresen füvet szív, majd nevelési célzattal jól megleckézteti. Gabriel és a kertészfiú szerelmi afférjából egyre nagyobb botrány kerekedik! Ugyanis John anyja véletlenül meghallja a fia beszélgetését egy férjes asszonyról, és arra a következtetésre jut, hogy John szeretője nem lehet más, mint Susan Mayer. Carlos-t letartóztatja az FBI...


  10. rész: Jöjj vissza hozzám! - január 11.

  Ismét találkozhatunk a Lila Akác köz mintaanyájával, a szülői munkaközösség oszlopos és meghatározó alakjával, Maisy Gibbons-szal. Csakhogy most piszkos kis titkára derül fény, s nem is akármilyen körülmények között! A családanya ugyanis a délutánjait időről-időre szorongó, magányos és meg nem értett férfiak társaságában tölti, akik persze ezen szolgáltatásáért fizetnek is neki. Így történik meg, hogy Rex Van De Kamp, aki egyébként törzsvendég Maisy-nél, éppen hancúrozás közben kap szívrohamot...Zack-ket továbbra is Julie bújtatja, mindaddig, amíg a fiú Susan és Mike szerelmi légyottján le nem bukik. Lynette dada-lesőt szerel a nappaliba, és féltékenyen veszi tudomásul, hogy Claire túlságosan jó munkát végez. Eközben Edie égen-földön Mrs. Huber-t keresgéli. Gabrielle pedig biztonságos helyre rejti a vagyontárgyaikat, mialatt Carlos vizsgálati fogságban csücsül. S az üres ház láttán rádöbben, hogy onnan csakis a férje hiányzik...

  11. rész: Lépj tovább! - január 18.

  Edie Britt aggódó hívására új lakó érkezik a Lila Akác közbe: a kiállhatatlan Martha Huber még kiállhatatlanabb húga, Felicia Tilman. Miközben Edie szórólaposztást szervez a szomszédok közreműködésével Mrs. Huber felkutatására, Paul-t egyre jobban aggasztja a rendőrség szaglászása a környéken. Bree - engedve gyermekei zsarolásának - úgy dönt, a teljes felépüléséig otthon ápolja Rex-et, ám, hogy férjét bosszantsa, randizgatni kezd a helyi patikussal. Lynette meggyőződése, hogy Tom vonzódik Claire-hez, a dadushoz. Susan életét eközben kissé felbolygatja volt férje felbukkanása, ráadásul Karl egy roppant fájdalmas, régi afférjára is fény derül. Carlos még mindig vizsgálati fogságban van, ezért pénz hiányában Gabrielle-nek állást kell vállalnia, de nem éppen az általa megszokott exkluzív modellmunkára sikerül rátalálnia. Előkerül Martha Huber autója...

  12. rész Halj meg egy kicsit minden nap! - január 25.

  Az autója után megtalálják Mrs. Huber elásott holttestét is. A Lila Akác köz lakóit pedig valósággal sokkolja a gyilkosság ténye. Carlos Solis-t végre kiengedik a vizsgálati fogságból. Ám hazatérte a hitvesi lakba nem teljesen úgy alakul, ahogy azt Gabrielle eltervezte, ugyanis kiderül, hogy Carlos házi-őrizetben marad, vagyis csinos kis feleségére marad, hogy pénzt hozzon a házhoz. Az edzőteremben egy egyszerű félreértés folytán azt hiszik Lynette kisfiáról, hogy halálos beteg, amit a Scavo-anya nem restell kihasználni...A patikus George, Bree egyik "gyenge pontjával", egy pisztollyal ajándékozza meg álmai asszonyát. Amikor azonban Bree le akarja tesztelni a fegyvert, a nem túl szokványos randi bizarr balesetbe torkollik. Mike-nak fel akar mondani a megbízója, miközben Susan számára világossá válik, hogy a Mrs. Huber vezette titkos naplókban szörnyű tette biztosan meg van örökítve. Ezért hát úgy dönt, legjobb lesz, ha ő maga számol be Edie-nek a gyújtogatásról. Erre pedig az elhunyt asszony hamvainak szétszórása ígérkezik a legalkalmasabb pillanatnak...


  13. rész: A te hibád! - február 1.

  Susan-t aggodalommal tölti el, amikor a saját szemével kell, hogy meggyőződjön a lánya és Zack közötti bimbódzó románcról. John Rowland szülei azzal keresik fel Gabrielle-t, hogy beszélje rá a fiúkat - mivel rájuk nem hallgat -, hogy korábbi terveit megvalósítva egyetemre menjen. John ugyanis a Gabrielle-hez kötődő mély érzelmei miatt inkább dolgozni akar és sok pénzt keresni. Lynette rajtakapja az apósát, amint az egy idegen nővel hetyeg a nappalijukban. S miután teljesen kiakad Rodney Scavo szabados elvein és Tom, az apjával szemben tanúsított megértő hozzáállásán, mindkettőjüket kizárja a házból. Eközben Rex és Bree Van De Kamp tucatnyi válóperes ügyvéd bevonásával a vagyonmegosztáson vitatkoznak. A patikus George azt tanácsolja Bree-nek, hogy bocsásson meg a férjének, miközben ő maga szörnyű tettet eszel ki Rex-szel kapcsolatban. Paul megtudja, hogy Julie-n kívül Susan is tud a Deena-ügyről, és meghökkentő dolgokat közöl a fiával...

  14. rész : A szerelem a levegőben van - február 8.

  Közeledik a Valentin-nap, s a Lila Akác köz férfitagjai lázasan készülődnek. Kivéve az özveggyé lett Paul-t, akit azonban egy le nem mondott virágrendelés okozta kényelmetlen szituáció tesz izgatottá. Lynette imádott fiairól kiderül, hogy nemcsak hazudnak, hanem galád módon még lopnak is, szinte az utca összes lakójától. A legrosszabb pedig az, hogy Lynette Scavo-nak éppen legádázabb ellenségével, Mrs. McCluskey-val kell szembekerülnie, s a véres háború ezennel kezdetét veszi. Bree és Rex Van De Kamp békét kötnek egymással, majd a megbocsátó asszony, hogy megfeleljen férje extrém szexuális kívánságainak, domina-szerepbe bújik. Susan - egy véletlenül elkapott mondat miatt - azon aggódik, hogy vajon hogyan közölje Mike-kal, hogy ő bizony soha többé nem szándékozik gyermekáldás elé nézni. Ezalatt Mike tovább folytatja a szaglászást a környéken, amikor is egy háznál rálőnek. A súlyos sérülés következménye pedig több egy félresikerült randinál...Gabrielle a sok-sok megalázó modell-munka után végre talál egy igazi állást a szépségiparban. Ám hamar kiderül, hogy ez mind az összes közül a legmegalázóbb - legalábbis Gabrielle számára. A Scavo-fiúk lopott cuccai között Lynette különös titokra bukkan...


  15. rész: Lehetetlen - február 15.

  A barátnők válságstábja hosszas mérlegelés után úgy dönt, hogy értesítik a rendőrséget a Mike garázsában talált bizonyítékokról. Amikor Bree óvszert talál a szennyes ruhák között, azonnal Rex-re támad, majd Andrew-ra gyanakszik. Ám kiderül, hogy a talált tárgy nem másé, mint Danielle-é, aki az óvszer felhasználásával akarja visszaszerezni John Rowland-et. Bree persze - anyai kötelességeként - kénytelen lépéseket tenni az ügyben...Tom-ot alelnökké léptetik elő a cégénél. A dolog szépséghibája azonban csak annyi, hogy az előkelő kinevezés csak átmeneti időre szól, de Tom Scavo végre úgy érzi, hogy révbe ért. A jó hírnek csak Lynette nem tud felhőtlenül örülni, mert attól tart, hogy így még kevesebb időt tölthet együtt népes kis családjuk. John szobatársa, Justin igen különös kéréssel áll Gabrielle elé...Zack pedig medence-partit rendez, ahol érdekes dolgokra derül fény, melyek egyesek számára roppant nagy tanúsággal bírnak. Mike Delfino-t letartóztatja a rendőrség, Susan-nak pedig szembesülnie kell a kegyetlen valósággal...


  16. rész: Hölgyek fehér asztal mellett - február 22.

  Hatalmas és igazán mocskos botrány kerekedik a békés kertvárosi utcácskában, amikor Maisy Gibbons-t letartóztatja a rendőrség - üzletszerű kéjelgésért. A pletyka gyorsan terjed, s hamarosan eljut Van De Kamp-ékhez is. A hab a tortán pedig az, hogy fény derül Maisy titkos fekete noteszére, benne az ügyfelei nevével...Fejtetűjárvány van az ikrek sulijában, s mindenki azt hiszi, hogy a Scavo-gyerekek terjesztik. Lynette azonban ezt nem hagyja annyiban, és jól megleckézteti a valódi "tettest". Szegény embert még az ág is húzza: Solis-éknál ugyanis visszafolyik a szennyvíz. Mivel pénzük nincs a javíttatásra, így nem marad más, a találékonyságukat kell bevetniük szükségleteik érdekében. Gabrielle ezért szokatlan lopásra szánja el magát...Edie, hogy kihúzza Susan-t a Mike okozta mély depresszióból, bulizni viszi. Susan pedig meglepő módon Edie személyében igazi szövetségesre lel. Bree bebizonyítja Gabrielle számára, hogy igaz barát a bajban.


  17. rész : Nem szólnak majd a harsonák - március 1.

  Solis mama öt hónap kóma után úgy dönt, hogy "ideje felébredni" és felnyitni egyetlen kisfia szemét. Ám még mielőtt ezt megtehetné, újra mély álomba merül...örökre. Mike levelet ír Susan-nek, amelyben kiönti a szívét a múltjáról, de a nőnek komoly dilemmát okoz, hogy felbontsa-e. Andrew-t kirúgják az iskolából, ezért Bree felveti az ötletet Rex-nek, hogy kezelhetetlen fiúkat javítóintézetbe küldjék. Gabrielle ráveszi Carlos-t, hogy - a házuk megtartása érdekében - ülje le a börtönbüntetését. Célja elérése érdekében pedig még Solis mama temetésén is hatalmas cirkuszt rendez. Susan Edie pasijával megy randira. Lynette igazságérzete - Tom rosszallása ellenére - feldúl egy házasságot. Gabrielle egykor nem is gondolta volna, hogy Juanita Solis kórházi ellátásának apró hiányosságaiból egyszer még komoly hasznot húzhat...


  18. rész: Szófogadó gyerekek - március 8.

  A Sziklás-tóból előkerült ládát sikerül beazonosítani a gyártónál, ezért a rendőrség kérdezősködni kezd Young-éknál. Paul pedig immár sokadszorra tartozik magyarázattal a fiának...Mrs. Tilman - hogy a Young-család körüli titok felett érzett kíváncsiságát csillapítsa - úgy dönt, hogy néhány múltbéli információval Zack bizalmába férkőzik. A javítóintézetben családi napot tartanak, ám Bree - kínzó bűntudata miatt - nem tudja eldönteni, hogy Rex-szel tartson-e. Susan-hez váratlanul beállít az édesanyja, és felbukkanását a Lila Akác közben egy "ügyes" karambollal koronázza, éppen Mike-kal. Lynette a volt kollégáival indul bulizni, de nem talál bébicsőszt, így más megoldás nem lévén, Bree-nek passzolja le a Scavo-srácokat. Amikor azonban a példás családanya nevelési célzattal elfenekeli Porter-t, Lynette dühében csúnyán megsérti Bree-t. A Solis-házaspár lassacskán vérre menő adok-kapok játékából úgy tűnik, mégis csak Gabrielle kerül ki vesztesen...


  19. rész: Élvezd a magányt! - március 22.

  Lynette Scavo fejében már mindenféle megfordult Mrs. McClusky-val kapcsolatban, kivéve egy dolgot: egyszer éppen ő lesz az, aki utcabeli ősellenségének gondját viseli majd. Amikor azonban az idős asszony egy nap rosszul lesz a háza előtt, Lynette siet a segítségére, s ettől kezdve Mrs. McClusky őt tekinti az egyetlen barátnőjének - persze a maga különc módján...Kiderül, hogy a játékládában talált csontok Deedra földi maradványai. Mike-nak pedig éppen emiatt kell találkoznia Sullivan nyomozóval, ám a korrupt zsaru jól helybenhagyja. A Morty-val való szakítása óta Susan anyja szinte az őrületbe kergeti a lányát, ugyanis furábbnál-furább alakokkal jelenik meg a házban. Ám az utolsó csepp mégis akkor kerül a pohárba, amikor Sophia kettejük számára szervez randit. Gabrielle és Carlos között továbbra is dúl a háború, mely most éppen a tiszteletről...és persze a pénzről szól. Bree haditervet eszel ki Andrew - úgynevezett - meleg problémáival kapcsolatban: vacsorára hívja Sikes tiszteletest, hogy az jobb belátásra bírja eltévedt bárányát. Ám a papi érvek kudarcot vallanak, Andrew pedig szörnyű bosszút forral...

  21. rész : Vasárnap a parkban George-dzsal - április 12.

  Az éjszaka kellős közepén Morty érkezik lánykérésre...Az újdonsült vőlegény magával viszi Sophie-t, Susan pedig végre fellélegezhet - legalább is az anyját illetően. Ugyanis szent meggyőződése, hogy a konyhájában történt tűzesetért csakis Paul lehet a felelős. Mr. Shaw, a magándetektív azonban - miután Susan megbízta, hogy derítsen fényt Young-ék sötét titkaira - megosztja Paul-lal a történteket. Tervük, hogy félrevezetik a kételkedő asszonyt beválni látszik, ám Paul nem bízza a szerencsére a dolgot, csomagol és úgy dönt, hogy kereket oldanak a fiával. Carlos elhiteti Gabrielle-lel, hogy a gyógyszereivel az unoka utáni vágytól fűtött Solis mama babrált. Rex egyre többet panaszkodik az egészségére, miközben Bree éppen Edie előtt bukik le, amikor George-dzsal romantikázik egy étteremben. Lynette úgy érzi, hogy a házaséletük Tom-mal egyhangúvá vált és hiányzik belőle a szenvedély, ezért elhatározza, hogy fantáziát visz a szürke hétköznapokba. Ez persze nem megy annyira simán, de még szerencse, hogy ebben a kérdésben a családfő sem tétlenkedik...Gabrielle közli a kertészfiúval, hogy talán tőle terhes. Amire azonban nem számít, hogy John-ban felélednek az apai ösztönök. Felicia kimenekíti a házukból a begyógyszerezett Zack-ket és ugyan tartva Paul gyilkos hajlamától, de kész tények elé állítja a férfit. Susan beszerez a magándetektívtől egy aktát Mike-ról is, majd megdöbbentő felfedezést tesz: Mike letartóztatási fotóján a férfi egykori látogatóját, Kendra-t véli felismerni. Úgy dönt, utánajár a dolognak és felkeresi a nőt...

   

  Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha